Da Vinciskolan växer med en ny förskola

Gröna Dalen är det senaste tillskottet i Da Vinciskolan och är en sammanslagning av två föräldrakooperativ, Pyramiden och Saltisbarnen. Med sin Montessoriprofil är Gröna Dalen en självskriven och välkommen medlem i Da Vincifamiljen.

Gröna Dalen ligger på Svartkärrsvägen 30 på Igelbodaplatån, med skogen runt knuten och närhet till kommunikationer. Erfarna pedagoger tar emot barn mellan 1 och 5 år, och för dem som önskar tar förskoleklassen och grundskolan i Da Vinciskolan emot sexåringarna som vuxit ur förskolekostymen.

Da Vincis profil är konst och vetenskap, och vi arbetar med barnens alla sinnen i syfte att väcka och utveckla de vetenskapliga och konstnärliga förmågorna. Välkomna att besöka vår hemsida davinciskolan.com för att läsa mer om vår verksamhet och vision!

Är du intresserad av en plats för ditt barn på förskolan Gröna Dalen så tveka inte att kontakta oss genom Caroline Bredo.

Publicerad: 2019-08-05