Skolvalet inför höstterminen 2019

Skolvalet i Nacka kommun är nu avslutat. Du kan fortfarande anmäla ditt intresse till oss. I mån av plats tar vi kontakt för att erbjuda en plats på Da Vinciskolan till höstterminen 2019. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Tryck här för att ställa ditt barn i vår kö.

Mellan den 8-31 januari 2019 är det skolval i Nacka kommun. Da Vinciskolan vill vi välkomna dig till följande aktiviteter där du kan lära känna oss bättre. Om du missat dessa tillfällen tveka inte att kontakta oss med dina frågor.

Öppet hus för alla årskurser 22 november 2018

Torsdagen den 22 november från klockan 16:00 välkomnar vi till öppet hus på Da Vinciskolan! Oavsett vilken årskurs du är intresserad av, ger denna dag en möjlighet att ta del av vår verksamhet. Ta chansen att träffa lärare, elever och andra nyckelpersoner på Da Vinciskolan.

Öppet hus för alla årskurser i januari 2019

Onsdag 9/1, Torsdag 10/ 1 och fredag 11/1 är du välkommen till oss för mer information. Ta chansen att träffa skolledningen på Da Vinciskolan och ställ dina frågor.

Skolvalsperioden inför höstterminen 2019

• Vårdnadshavarna gör sitt val under perioden 7 januari 2016 – 31 januari 2019.
  • För att anmäla intresse av Da Vinciskolan behöver du både anmäla dig till vår kö och göra ett val via Nacka24 under skolvalsperioden. Du anmäler dig till vår kö här.
  • Den 6 mars 2019 skickas besked om skolplacering ut via Nacka24. Beskedet skickas även via e-post/vanlig post beroende på dina inställningar i Nacka24. Titta gärna en extra gång att du har rätt kontaktuppgifter i Nacka24!

Vem ska välja skola under skolvalsperioden?

Under skolvalsperioden ska du göra ett skolval om du har barn som:

• ska börja i förskoleklass
  • idag går i en skola som inte har nästa årskurs
  • vill välja en ny skola till höstterminen 2019
  • flyttar till Nacka höstterminen 2019

Några tips:

• Det är inte "först till kvarn" som gäller för att registrera valet i Nacka24. Du har hela skolvalsperioden på dig så gå gärna på vårt öppet hus och informationsmöten innan du gör ditt val.
  • Inloggning görs i huvudsak med Mobilt BankID/E-legitimation. Har du inte redan ett Mobilt BankID bör du kontakta din bank redan nu för att skaffa ett.

Publicerad: 2019-01-03