Lediga jobb

Da Vinciskolan söker förskollärare

1 plats. - Start omgående

Om dig
Vi söker dig som har förskollärarexamen.*
Montessoriutbildning och/eller montessorierfarenhet är meriterande.

strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Du är en klippa på samarbete och
tycker om att komma med nya idéer och driva projekt framåt.
Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Du behöver kunna tala
och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift.

* Enligt Skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Du som har förskollärarexamen men saknar
legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning enl. Skollagen.

Utbildning
Förskollärarexamen, Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Arbetslivserfarenhet
Lärare i förskola / Förskollärare, 1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare på Da Vinciskolans förskola arbetar du montessoriinriktat och erbjuder en trygg och
stimulerande miljö. Montessoripedagogikens grundtanke är att alla barn har både en naturlig lust att lära
och en förmåga att arbeta på egen hand. I förskolan vill vi odla dessa egenskaper, så att barnen får med sig
både kunskapsglädje och självständighet till skolan.

Du arbetar för att stödja barnen i att utveckla en trygg grund av självkänsla, lust att lära och ansvarstagande
att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget.
Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerade kollegor, utmaning och utveckling, glädje, god atmosfär
och vällagad mat från eget kök i en lugn och trevlig miljö i Saltsjöbaden.

Start omgående eller enligt överenskommelse (provanställning tillämpas).

Arbetsplats
Karl Gerhards Väg 23 B
133 35 SALTSJÖBADEN

Da Vinciskolan söker grundlärare mot fritidshem

1 plats. - Start omgående

Om dig

Vi söker dig som är Grundlärare med inriktning mot arbete i fritidshem, eventuellt fritidspedagog med relevant utbildning, helst med några års erfarenhet. God kännedom om innehållet i Läroplan för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011 är en förutsättning. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. Du är en klippa på samarbete och tycker om att komma med nya idéer och driva projekt framåt. Vi jobbar i Mac-miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift.

Utbildning
Pedagogik och lärarutbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längreKRAV

Arbetslivserfarenhet
Lärare i fritidshem / Fritidspedagog:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i vårt fritidsteam och tillhöra arbetslaget F-3 där ca 160 barn ingår i vår fritidsverksamhet. Dina arbetsuppgifter som fritidspedagog kommer att vara i klass under skoltid och i fritidsverksamheten under eftermiddagen. Du kommer att få frihet att tillsammans med övriga kollegor utveckla en verksamhet med mycket innehåll och kreativitet. Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerade barn, utmaning och utveckling, glädje, god atmosfär och vällagad skolmat från eget kök i en trevlig inne- och utemiljö i Saltsjöbaden.

Tillsvidare semestertjänst 100% (provanställning tillämpas)
Start augusti 2017 eller enligt överenskommelse

Arbetsplats