Gröna Dalen, senaste tillskottet i Da Vinci-familjen

Gröna Dalen är det senaste tillskottet i Da Vinciskolan och är en sammanslagning av två föräldrakooperativ, Pyramiden och Saltisbarnen. Med sin Montessoriprofil är Gröna Dalen en självskriven och välkommen medlem i Da Vincifamiljen.

Gröna Dalen ligger på Svartkärrsvägen 30 på Igelbodaplatån, med skogen runt knuten och närhet till kommunikationer. Erfarna pedagoger tar emot barn mellan 1 och 5 år, och för dem som önskar tar förskoleklassen och grundskolan i Da Vinciskolan emot sexåringarna som vuxit ur förskolekostymen.

Da Vincis profil är konst och vetenskap, och vi arbetar med barnens alla sinnen i syfte att väcka och utveckla de vetenskapliga och konstnärliga förmågorna. Välkomna att besöka vår hemsida davinciskolan.com för att läsa mer om vår verksamhet och vision!