Lediga jobb

Da Vinciskolan söker driven och positiv förskollärare med start i augusti 2018!

Om dig

Vi söker dig som har förskollärarexamen.* Montessoriutbildning och/eller montessorierfarenhet är meriterande. Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer till barn och vuxna. Du är en klippa på samarbete och tycker om att komma med nya idéer och driva projekt framåt. Vi jobbar i Macmiljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift. * Enligt Skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning enl. Skollagen.

Dina arbetsuppgifter

Som förskollärare på Da Vinciskolans förskola arbetar du montessoriinriktat och erbjuder en trygg och stimulerande miljö. Montessoripedagogikens grundtanke är att alla barn har både en naturlig lust att lära och en förmåga att arbeta på egen hand. I förskolan vill vi odla dessa egenskaper, så att barnen får med sig både kunskapsglädje och självständighet till skolan. Du arbetar för att stödja barnen i att utveckla en trygg grund av självkänsla, lust att lära och ansvarstagande att bära med sig i ett fortsatt livslångt lärande. Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerade kollegor, utmaning och utveckling, glädje, god atmosfär och vällagad mat från eget kök i en lugn och trevlig miljö i Saltsjöbaden.

Din profil

Utbildning, KRAV

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser, KRAV

Förskollärarexamen

Språk, KRAV

Arbetslivserfarenhet, MERITERANDE

Lärare i förskola/Förskollärare, 1-2 års erfarenhet

Om ansökan

Start aug-2018 eller enligt överenskommelse. Ansökan skickas till: ansokan.skolan@davinciskolan.com. Märk ansökan med "Förskollärare". Vi ser fram emot din ansökan! Vi intervjuer fortlöpande och önskar din ansökan så snart som möjligt.

Caroline Bredo Martin, HR-ansvarig

carolinebm@davinciskolan.com