Lediga jobb

Vill du bli en del av vårt härliga arbetslag och jobba på fritids?

Om dig
Vi söker dig som är Grundlärare med inriktning mot arbete i fritidshem, eventuellt fritidspedagog med relevant utbildning, helst med några års erfarenhet. God kännedom om innehållet i Läroplan för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011 är en förutsättning.

Som person är du trygg och stabil med varm och positiv inställning till din omvärld. Du tar initiativ och kan strukturera samt har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. Du är en klippa på samarbete och tycker om att komma med nya idéer och driva projekt framåt.

Vi jobbar i Mac-miljö och baskunskaper i data och IT är en nödvändighet för tjänsten. Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vårt glada fritidsteam och tillhöra arbetslaget F-3 där ca 160 barn ingår i vår fritidsverksamhet. Dina arbetsuppgifter som fritidspedagog kommer att vara i klass under skoltid och i fritidsverksamheten under eftermiddagen. Du kommer att få frihet att tillsammans med övriga kollegor utveckla en verksamhet med mycket innehåll och kreativitet. Att arbeta hos oss innebär dagar med engagerade barn, utmaning och utveckling, glädje, god atmosfär och vällagad skolmat från eget kök i en trevlig inne- och utemiljö i Saltsjöbaden.

Om anställningsvillkoren

Vikariat med start jan-2019 Möjlighet för tillsvidare anställning för rätt kandidat. Semestertjänst 100% (provanställning tillämpas).

Caroline Bredo, HR-ansvarig

caroline.bredo@davinciskolan.com