Antagning och köanmälan till Da Vinciskolans skola

Vi har glädjande nog många i kö till vår skola och har anpassat våra antagningsregler och kösystem för att ge fler en chans till antagning oavsett när barnet är fött under kalenderåret.

De nya köreglerna gäller för barn födda 2018 och senare.

Vid frågor om Da Vinciskolans antagning till skola och förskola kontakta Catarina Hasslev, Rektor.

Ansökningsregler

Barnet kan ställas i vår kö samma år som det fyller 1 år.

Ansökningsperiod per årskull påbörjas 1 februari det är barnet fyllt 1 år.

Anmälan sker via formuläret längre ned på sidan.

Barn som redan är inskrivna i någon av våra förskolor ska ej ställa sig i kö och har en garanterad plats i förskoleklass.

Antagningkriterier

Antagning till skolan sker efter följande kriterier

• Garanterad plats i förskoleklass för barn som redan är inskrivna vid Da Vinciskolans förskolor Pärlan, Karl Gerhard och Gröna Dalen

• Syskonförtur

• Ködatum

Vårdnadshavare som har fått ett erbjudande om plats men valt att tacka nej kan inte stå kvar i kön och behöver därför skicka in en ny intresseanmälan.

Ansökan - gör så här:

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan.
När din anmälan är klar får du ett automatiskt svar med inloggningsuppgifter.
Kontrollera eventuella skräpfilter om du inte mottar ett mail.
När skolan får möjlighet att erbjuda ditt barn en plats kontaktar vi dig igen per mail.

Är du och ditt barn folkbokförda i Nacka, eller har ett hyres-/köpekontrakt inför inflytt, bör ni omgående anmäla barnet i kommunens eget ansökningsregister Nacka24. För ansökan till förskoleklass behöver man som vårdnadshavare göra ett aktivt val i Nacka24 under januari månad samma år barnet fyller 6 år.

Har du frågor om antagningen till vår skola är du välkommen att kontakta
skoladministratör Niklas Bjerén eller rektor Catarina Hasslev.