Antagning och köanmälan till Da Vinciskolans skola

Vi har glädjande nog många i kö till vår skola och har anpassat våra antagningsregler och kösystem för att ge fler en chans till antagning oavsett när barnet är fött under kalenderåret.

De nya köreglerna gäller för barn födda 2018 och senare.

Vid frågor om Da Vinciskolans antagning till skola och förskola kontakta Caroline Bredo Martin, Kö- och intagsanvsarig.

Caroline Bredo Martin
Kö- och intagsansvarig
E-post: caroline.bredo@davinciskolan.com

Ansökningsregler

Barnet kan ställas i vår kö det år barnet fyller 1 år.

Ansökningsperioden per årskull påbörjas 1 februari det år barnet fyllt 1 år.

Anmälan sker via formuläret längre ner på sidan.

Barn på våra förskolor ska ej ställa sig i vår kö och har en garanterad plats i F-klass.

Antagningkriterier

Antagning till skolan sker efter följande kriterier

• Barn från Da Vinciskolans förskolor (Pärlan och KG) har garanterad plats i våra F-klasser

• Syskonförtur

• Ködatum

• Montessoribakgrund

Övrigt

De som fått ett erbjudande och tackat nej kan inte stå kvar i kön utan får skicka in en ny intresseanmälan.

Köanmälan

Gör så här:

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan.

När din amälan är klar får du ett automatiskt svar med inloggningsuppgifter. Kontrollera eventuella skräpfilter om du mail kommer fram.

Om skolan får möjlighet att erbjuda ditt barn en plats kontaktar vi dig per mail.